Quadrille Hotel & Spa

Gdynia, Puola Lippu - Puola

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Gdańsk Lech Wałęsa Airport (GDN): 20.8 km (26 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Tietoja hotellista

Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomallasi. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Huoneistohotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteetön pääsy ja hissi. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula ja hotellibussi. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Saatavilla on ilmaisia sanomalehtiä.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet ylläpitävät mukavan lämpötilan. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tee-/kahvipiste. Muita mukavuuksia ovat puhelin, taulutelevisio satelliittikanavilla, herätyskello ja WiFi (ei lisämaksua). Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja kylpytakit, joissa on suihku ja kylpyamme. Kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan kosmetiikkatuotteita, jotka lisäävät mukavuutta. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Sisä- ja ulkouima-altaiden miellyttävästi lämmitetty vesi takaa mukavan uinnin. Terassilla on mukavat aurinkotuolit. Allasalueen poreallas lupaa puhdasta rentoutumista. Kun pyöräily-/maastopyöräily on saatavilla, aktiiviset vieraat voivat treenata sydämensä kyllyydestä. Huoneistohotellin urheilu- ja vapaa-ajan palveluihin kuuluvat kuntosali ja jooga. Hotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten spa, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kauneussalonki, hierontahoitoja ja vesiterapiahoitoja.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintola, kahvila ja baari. Saatavilla on aamiainen, lounas ja illallinen. Ruokalistalta löytyy myös dieettiaterioita ja kasvisruokia. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä