ON ALETA ROOM designed for adults

Almuñécar, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Etäisyys rannalta: 30 m
  • Lentokenttä Málagan lentoasema (AGP): 86.3 km (1 hour 1 min)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Hotelli sijaitsee Granadan ja Málagan välissä Almuñécarin ylellisellä erillisalueella, joka on Costa Tropical -alueella tunnettu kaupunki. Aivan hotellin vieressä on bussipysäkki. Lähistöllä on myös hiekka-/soraranta. Ravintolat, baarit, kaupat ja yöelämä ovat vain muutaman kilometrin päässä. Hotelli on vain noin 15 minuutin päässä Nerjan luolista, 55 minuutin päässä Granadasta ja sen Alhambrasta ja alle tunnin päässä Picasso-museosta. Lähin rautatieasema on Málagassa. Federico García Lorcan lentoasema on noin 81 km:n päässä.

Hotellissa on 4 juniorsviittiä, 12 yhden hengen huonetta ja 48 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 5 kerroksessa ja joihin pääsee 2 hissillä. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu ja tallelokero. Langattoman internetyhteyden avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä lomallasi. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Siellä on myös useita kauppoja, joissa on mukava kävellä ja selata. Lapset voivat nauttia leikkipaikasta. Muita mukavuuksia ovat tv-huone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin (maksua vastaan) tai pysäköintialueelle (maksua vastaan). Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu ja kolikoilla toimiva pesula.

Ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Huoneissa on puhelin, televisio satelliitti-/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua), joten asiakkaat voivat pitää yhteyttä ja viihtyä monella tapaa. Kylpyhuoneissa, joissa on suihku ja kylpyamme, on hiustenkuivaaja ja puhelin. Lisämukavuutta kylpyhuoneissa vieraille tarjotaan taustamusiikkia. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone pyörätuolilla. Hotellissa on savuttomia huoneita.

Sisä- ja ulkouima-altaat ovat ihanteellisia harjoitteluun ja rentoutumiseen. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, kuten golf, kuntosali, hierontahoidot ja solarium.

Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten ruokasali, aamiaishuone, kahvila ja baari. Vieraat voivat nauttia kulinaarisista herkuista savuttomassa, ilmastoidussa ravintolassa, jossa on syöttötuoleja lapsille. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito ja täysihoito. Aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi vieraat tarjoilevat itse buffetista tai valitsevat valikosta haluamansa aterian (lounaaksi ja illalliseksi). Saatavilla on myös erityisiä kulinaarisia vaihtoehtoja, kuten dieettiaterioita. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä