Fortezza

Rethymnon, Kreikka Lippu - Kreikka

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Lentokenttä Kreeta Hania (CHQ): 68.7 km (1 hour 13 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee vanhankaupungin vieressä, vain 100 metrin päässä satamapromenadilta. Ranta on noin 300 m tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat noin 400 metrin päässä, kun taas kuljetus Heraklionin lentokentälle kestää noin 2 tuntia.

Hotellissa on 2 sviittiä, 6 yhden hengen huonetta ja 46 kahden hengen huonetta, jotka sijaitsevat 3 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Mukavuuksiin kuuluvat matkatavarasäilytys, tallelokero ja pankkiautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa asiakkaiden pysymisen yhteydessä. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Päivittäisiä tarvikkeita voi ostaa supermarketista. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone, leikkihuone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, pesulapalvelu, kampaamo ja kolikoilla toimiva pesula.

Ilmastointi ja keskuslämmitys varmistavat, että huoneet pitävät mukavan lämpötilan. Joissakin huoneissa on vakiona parveke. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Lisämukavuuksiin kuuluu jääkaappi. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, TV, stereot ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Hotellissa on perhehuoneita ja savuttomia huoneita.

Ulkouima-allaskompleksi tarjoaa virkistävää virkistystä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Hotellissa on myös allasbaari. Hotellissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, kuten golf, snorklaus, sukellus, pöytätennis, kylpylä ja hierontahoidot.

Ruokailutiloihin kuuluu ravintola, ruokasali, kahvila ja baari. Bed and breakfast -majoituksen voi varata. Runsas buffetaamiainen ja lounas tarjoillaan joka päivä.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä