The W14 Kensington

Kensington, Yhdistynyt kuningaskunta Lippu - Yhdistynyt kuningaskunta

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Lentokenttä London Stansted (STN): 79.0 km (1 hour 24 mins)
  • Lentokenttä London Gatwick (LGW): 85.4 km (1 hour 7 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Tietoja hotellista

Lontoon trendikkäällä Kensingtonin alueella sijaitseva hotelli sijaitsee rauhallisella, vehreällä asuinalueella lähellä High Street Kensingtonin arvostettuja kauppoja. Hotelli on vain 10 minuutin metromatkan päässä Lontoon keskustan nähtävyyksistä ja äänistä, kuten Natural History Museum, 1 km, Hyde Park, 1,2 km, Hammersmith Apollo Theatre, 700 m, tai Buckinghamin palatsi, 2,5 km. Lontoon Heathrow'n lentoasema on vain 10 km:n päässä hotellista, Lontoon Gatwickin lentoasema on noin 45 km:n päässä ja Lontoon Stanstedin lentoasema on noin 55 km:n päässä.

Hotelli on rakennettu vuonna 1880. Vieraat voivat nauttia miellyttävästä tunnelmasta yhdessä 40 huoneesta ja 5 kahden hengen huoneesta. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Hotellin mukavuuksiin kuuluvat vaatesäilytys, matkatavarasäilytys, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa vieraiden yhteydenpidon. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Takka luo kodikkaan tunnelman. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja leikkihuone. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat 24 tunnin vartiointipalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, huonepalvelu, hälytyssoittopalvelu, pesulapalvelu, kolikoilla toimiva pesula, sivupalvelu ja hotellibussi. Bisneskeskus on valmiina asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin ja tarjoaa faksilaitteen.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi ja keskuslämmitys takaavat mukavan lämpötilan. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto, ja niissä on parivuode tai king-size-vuode. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä. Asiakkaiden käytettävissä on myös tee-/kahvipiste, joka sisältyy vakiovarusteisiin. Muita saatavilla olevia mukavuuksia ovat silitysvälineet ja kuivausrumpu. Puhelin, TV, pistokeadapteri, herätyskello ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Kylpyhuoneissa on suihku. Hiustenkuivain, meikkipeili ja puhelin ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Erikoisuutena kylpyhuoneissa on myös kosmetiikkatuotteita, valikoima pyyhkeitä ja taustamusiikkia. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita, savuttomia ja savullisia huoneita.

Hyvästä säästä voi nauttia terassilla.

Ruokailutiloihin kuuluu aamiaishuone, kahvila ja baari. Asiakkaat voivat nauttia makuistaan savuttomassa ravintolassa, jossa on ilmastointi ja erillinen tupakointialue. Bed and breakfast on tarjolla ateriavaihtoehtona. Mannermainen aamiainen takaa loistavan alun päivälle. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä