Sentido Galomar

Caniço, Portugali Lippu - Portugali

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Ravintola
  • Etäisyys rannalta: 50 m
  • Lentokenttä Madeira (FNC): 10.2 km (11 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • distance_city: 2500

Tietoja hotellista

Tämä hotelli sijaitsee suoraan rannikolla ja tarjoaa näkymät omalle yksityiselle lahdelleen. Vaikka se on vain 12 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja 15 minuutin päässä pääkaupungista Funchalista, hotelli sijaitsee hyvällä paikalla vehreyden keskellä ja alue on yleensä rauhallinen. Aivan hotellin vieressä on pieni supermarket sekä joukkoliikenne.

Hotellissa on 46 savutonta huonetta, jotka sijaitsevat 3 kerroksessa ja joihin pääsee hissillä. Vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Palvelut, kuten matkatavarasäilytys, tallelokero ja pankkiautomaatti varmistavat mukavan oleskelun. Langattoman internetyhteyden (ilman lisämaksua) avulla asiakkaat voivat pysyä yhteydessä loman aikana. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Pyörätuolilla esteettömiä palveluja on saatavilla. Päivittäisiä tarpeita voi ostaa supermarketista. Hotellin alueella on leikkipaikka ja kaunis puutarha. Muita palveluja ovat kirjasto. Autolla matkustaville vieraille on tarjolla parkkipaikkoja (ilman lisämaksua). Muita palveluja ovat kuljetuspalvelu, huonepalvelu, pesulapalvelu, kampaamo ja kolikoilla toimiva pesula. Polkupyöränvuokrauspalvelu antaa vieraille mahdollisuuden tutustua ympäröivään alueeseen itsenäisesti. Kokoustila on käytettävissä konferensseja, luentoja ja kokouksia varten.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone. Ilmastointi ja keskuslämmitys takaavat miellyttävän sisälämpötilan. Asiakkaat voivat nauttia merinäköalasta parvekkeelta tai terassilta. Huoneissa on parivuode tai king-size-vuode. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Saatavilla on myös tallelokero ja kirjoituspöytä tai lisämaksusta minibaari. Asiakkaiden käytettävissä on myös tee-/kahvipiste, joka sisältyy vakiovarusteisiin. Suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla, radio ja WiFi (ilman lisämaksua) tarjoavat kaiken oleellisen mukavaan lomaan. Tossut sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme. Hiustenkuivaaja, meikkipeili ja kylpytakit ovat saatavilla päivittäiseen käyttöön. Asiakkaat voivat myös varata pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on pyörätuolilla esteetön kylpyhuone.

Asiakkaat voivat nauttia virkistävästä uinnista ulkouima-allasalueella. Poreallas kutsuu vieraat rauhoittamaan lihaksiaan, ja allasbaari huolehtii nälkäisistä vatsoista. Aurinkoterassilla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin laaja valikoima aktiviteetteja varmistaa, että joka päivä on jotain uutta tekemistä, mukaan lukien pyöräily/maastopyöräily, tennis, lentopallo, koripallo, golf, sauvakävely ja ratsastus. Purjelautailua, leijalautailua, melontaa, snorklausta, sukellusta ja vesiurheilua on saatavilla, joten vesiurheilun ystäville on paljon valinnanvaraa. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten kuntosalia, pöytätennistä, sulkapalloa, biljardia, tikanheittoa, squashia, joogaa, callisthenicsia, aerobicia ja käsipalloa. Hotellissa on tarjolla erilaisia wellness-vaihtoehtoja, kuten kylpylä, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kauneussalonki, hierontahoitoja ja Ayurveda-hoitoja. Lastenkerho ja elävä musiikki tarjoavat myös viihdettä.

Ruokailupalveluihin kuuluu 3 ravintolaa, kahvila, baari ja pubi. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito ja täysihoito. Runsas aamiaisbuffet, lounas ja kattava illallisbuffet tarjoavat runsaasti herkullista valikoimaa. Gluteenittomia aterioita ja kasvisruokia voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös välipaloja. Show-ruoanlaitto on erityisen erityinen vetonaula. Hotelli tarjoaa valikoiman alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä