Bahia Tropical

Almuñécar, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Uima-allas
  • Ravintola
  • Baari
  • Ilmastointi
  • kylpylä
  • Etäisyys rannalta: 10 m
  • Lentokenttä Málagan lentoasema (AGP): 93.2 km (1 hour 3 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Tietoja hotellista

Tämän viihtyisän rantahotellin erottaa Playa Galeran lahdesta vain pieni rantatie. Lomakeskuksen laidalla sijaitseva kutsuva hiekkaranta ja turkoosinsininen valtameri ovat kutsuva näköala. Tämä tasokas hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla Sierra Nevadaan suuntautuvia retkiä varten, ja se erottuu ennen kaikkea keskeisestä mutta myös rauhallisesta sijainnistaan. Almuñecarin keskusta ja vanhakaupunki ovat molemmat 2 km:n päässä hotellista, mukavan kävelymatkan päässä. Välittömässä läheisyydessä on ostosmahdollisuuksia, lukuisia ravintoloita, kahviloita, baareja/pubeja ja kahviloita sekä laajoja viihdepaikkoja 3 km säteellä. Málagan lentokenttä on 70 km:n päässä hotellista ja Granada noin 80 km:n päässä.

Vieraiden valittavana on 27 juniorsviittiä ja 226 kahden hengen huonetta kahdessa 5-kerroksisessa hissillä varustetussa rakennuksessa. Aulan vastaanottotiskillä on henkilökuntaa kellon ympäri. Palveluihin kuuluu matkatavarasäilytyspalvelu, tallelokero, valuutanvaihtopalvelu ja juomaautomaatti. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa asiakkaiden pysymisen yhteydessä. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Hotellissa on erilaisia palveluja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hotellissa on pyörätuolilla esteettömiä tiloja. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Muita mukavuuksia ovat tv-huone ja kirjasto. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa autotalliin tai pysäköintialueelle (maksua vastaan). Muita palveluja ja mukavuuksia ovat lastenhoitopalvelu, autonvuokrauspalvelu, lääkintäapu, kuljetuspalvelu, huonepalvelu (maksullinen), pesulapalvelu, kampaamo ja kolikoilla toimiva pesula. Aktiiviset asiakkaat voivat hyödyntää polkupyöränvuokrauspalvelua tutustuakseen ympäröivään alueeseen. Faksi on käytettävissä vieraiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Huoneissa on ilmastointi ja yksilöllisesti säädettävä lämmitys. Joissakin huoneissa on parveke. Vieraat saavat varmasti hyvät yöunet parivuoteella. Erilliset makuuhuoneet voi varata. Nuoremmille vieraille on saatavilla lastensänkyjä. Saatavilla on myös tallelokero, minibaari ja työpöytä. Vakiovarusteisiin kuuluu myös jääkaappi. Muita ominaisuuksia ovat suoravalintapuhelin, televisio satelliitti/kaapelikanavilla ja WiFi (ilman lisämaksua). Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Saatavilla on myös pyörätuoliystävällisiä huoneita, joissa on kylpyhuone pyörätuolilla. Hotellissa on perhehuoneita ja 253 savutonta huonetta.

Kun aikuiset uivat muutaman kierroksen ulkouima-altaassa, lapset voivat nauttia roiskumisesta omalla uima-alueellaan. Asiakkaat voivat hemmotella itseään virkistäviä juomia allasbaarissa ja rentoutua kylpytynnyrissä. Lyhyt tauko tai kokonainen iltapäivä aurinkoterassilla, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja, on hyvin käytettyä aikaa. Vieraille, jotka haluavat pysyä aktiivisena, ovat saatavilla pyöräily/maastopyöräily, bocce ja kalastus. Vesiurheilun ystävät voivat nauttia purjelautailusta, snorklauksesta ja sukelluksesta. Vieraat voivat nauttia laajasta valikoimasta sisäurheilulajeja, kuten kuntosalia, pöytätennistä, biljardia ja tikanheittoa. Hotellissa on wellness-alue, jossa on spa, höyrysauna, kauneussalonki ja solarium sekä lisämaksusta sauna ja hierontahoitoja. Vapaa-ajan palveluihin kuuluu viihdeohjelmaa, lastenkerho, lasten disko ja elävää musiikkia.

Ruokailupalveluihin kuuluvat ravintola, ruokasali, kahvila, baari ja pubi. Ateriavaihtoehtoja ovat bed and breakfast, puolihoito ja täysihoito. Herkullinen ja monipuolinen buffet odottaa vieraita aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Dieettiaterioita ja gluteenittomia aterioita voidaan valmistaa pyynnöstä. Hotelli tarjoaa myös erikoisruokailuvaihtoehtoja. Show-ruoanlaitto on erityisen erityinen vetonaula. Asiakkaille alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä