Zahara Apartments

Salou, Espanja Lippu - Espanja

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Valitettavasti pyydetty matka ei ole enää käytettävissä tai sitä ei ole valittu.

Tarkista kalenteri ja valitse muut päivämäärät samassa hotellissa tai palaa hakusivulle ja valitse toinen matka.

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Mukavuudet

  • Baari
  • Lentokenttä Barcelona (BCN): 102 km (1 hour 7 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar

Tietoja hotellista

Kompleksissa on hissi ja 200 huonetta. Aulan vastaanoton ystävällinen henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Kompleksi tarjoaa matkatavarasäilytyspalvelun, tallelokeron, pankkiautomaatin ja autonvuokrauspalvelun. Langaton internetyhteys yleisissä tiloissa mahdollistaa asiakkaiden pysymisen yhteydessä. Retkipalvelu tarjoaa apua retkien varaamisessa. Päivittäisiä tarvikkeita voi ostaa supermarketista. Puutarha tarjoaa lisätilaa levätä ja rentoutua ulkoilmassa. Pysäköintitilat vieraiden käytettävissä ovat autotalli (maksua vastaan) ja car park.

Huoneissa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone, ja ilmastointi varmistaa juuri oikean lämpötilan. Joidenkin huoneiden vakiovarusteisiin kuuluu parveke. Huoneissa on parivuode ja vuodesohva. Erilliset makuuhuoneet ovat saatavilla. Lisävuoteita on saatavilla pyynnöstä. Tallelokero tarjoaa turvallisen säilytystilan vieraiden henkilökohtaiselle omaisuudelle. Itsepalveluvieraille on tarjolla hyvin varustettu minikeittiö, jossa on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni ja teen-/kahvinkeitin. Puhelin, TV ja WiFi (ilman lisämaksua) takaavat optimaalisen mukavuuden. Kylpyhuoneissa on suihku ja kylpyamme. Myös pyörätuolilla soveltuvia huoneita voi varata. Kompleksissa on perhehuoneita ja tupakointihuoneita.

Huoneistokompleksin urheilu- ja viihdepalvelut varmistavat, että vierailla on runsaasti aktiviteetteja, joista valita oleskelunsa aikana. Ulkouima-allaskompleksissa on lasten uima-alue, ja se sopii ihanteellisesti treenaamiseen tai vain rentoutumiseen. Aurinkoterassi on loistava paikka viettää aikaa. Kompleksissa on monia tapoja rentoutua tai pysyä aktiivisena, mukaan lukien hullugolf ja solarium.

Tiloissa on baari.

Kartta

Valitse päivämäärä ja huonetyyppi

Ladataan kalenteria ...

Katso kalenteria ja valitse päivämäärä

Lähtöaika
Paluu

Saatavilla huonetyyppejä ja ruokayhdistelmiä